This Will Never Happen To Us

On mei 4, 2016

Apneu

Op 3 juni verschijnt het derde album ‘This Will Never Happen To Us’ van de Amsterdamse band Apneu. De opvolger van ‘Boy Problems’ (2011) en ‘Hard Feelings’ (2014) werd vorig jaar opgenomen in de roemruchte Vondelbunker, samen met Roald van Oosten en Henk Jonkers. Het album komt uit op vinyl bij Subroutine Records [SR069]. Album track ‘Siobhan’ is hier te streamen.

Eind november verscheen als voorproefje de EP ‘Wrote a Letter, Tore It Up’ [SR067]. Twee nummers van die EP haalden het album. Waaronder ‘Desperate’, waarvoor FANGOVER deze video maakte.

Mixed Feelings

In de aanloop naar deze nieuwe hitplaat, komt Apneu met ‘Mixed Feelings’: een remix-album van hun in 2014 verschenen LP ‘Hard Feelings’. Met remixes en covers van o.a. Katadreuffe, Hunter Complex en Spoelstra. Het album verschijnt op cassette [SR072] en is tegen een vrijwillige bijdrage te downloaden via de Bandcamp van Apneu:

>> apneu.bandcamp
>> order cassette

Releasetour
Er zijn rond het verschijnen van het nieuwe album drie releaseshows geboekt en er zijn verschillende data in voorbereiding. Op zaterdag 28 mei speelt Apneu in de illustere VERA kelder in Groningen, op 3 juni op het rode lichtschip V11 (ism. Rotown) in Rotterdam en, tenslotte, op 8 juni is de thuiswedstrijd in De School in Amsterdam (ism. Subbacultcha). Op 18 juni volgt een instore in platenzaak Concerto.